Aquest diumenge doble ració de BTT a Gran Pallars Port Ainé

24/06/2010
BTT

Aquest diumenge doble ració de BTT a Gran Pallars Port Ainé

Ahir dimarts s´ ha presentat al palau de la Diputació de Lleida el Trofeu Internacional Gran Pallars, que se celebrarà aquest cap de setmana a l'estació d'esquí de Port-Ainé. La competició es desdoblarà en dues proves diferents: el Campionat d'Espanya de Descens i el Superprestigi Massi Open Espanya de BTT en la modalitat de cross-country.
La jornada de dissabte servirà per ultimar les inscripcions i reconèixer els circuits. Diumenge a les 10 h es donarà la sortida a la prova de cross-country, que constarà de sis voltes a un circuit de 5 km, i s'iniciarà la sèrie classificatòria del descens. Els punts d'arribada de les dues competicions estaran separats per només 50 metres, la qual cosa permetrà als espectadors seguir les evolucions tant dels bikers com dels descenders. A partir de les 12 h es farà el descens final que determinarà el campió d'Espanya de l'especialitat, un títol al qual els catalans Bernat Guardia, Ivan Oulego i Pasqual Canals són els principals candidats.
L'acte de presentació del Trofeu Internacional Gran Pallars ha comptat amb l'assistència del coordinador d'esports de la Diputació de Lleida, Camil Gómez; el director comercial de Gran Pallars, Cristòfol Pérez; el president de la PC Colomina (el club organitzador), Josep Roca; el director d'Ocisport, Albert Balcells, i el delegat a Lleida de la FCC, Jordi Vidal.

Nota de la Delegació de la F.C.C. a Lleida