La Pedals de Foc non stop tindrà record de participants en la seva cinquena edició

24/06/2010
BTT

La Pedals de Foc non stop tindrà record de participants en la seva cinquena edició

La marxa de resistència en BTT Pedals de Foc Non Stop, organitzada pel CC Pedales del Mundo, assolirà aquest cap de setmana la seva cinquena edició amb rècord de participació i el repte de rebaixar el millor registre obtingut l'any passat i establert en 11 h 13 m per a la categoria masculina i en 14 h 38 m per a la femenina. Fins ara hi han formalitzat la inscripció 238 ciclistes en la categoria Non Stop Or i 38 en la categoria de plata per totalitzar els 230 km i 6.000 m de desnivell positiu acumulat del recorregut en una o dues jornades, respectivament.
El president del CC Pedales del Mundo i coordinador de la prova, Pep Vega, ha revelat aquestes dades en el decurs de l'acte de presentació d'aquesta edició que ha tingut lloc a la Diputació de Lleida avui al migdia, que ha comptat també amb la presència del director del Patronat de Turisme Terres de Lleida, Àngel Vidal; el coordinador d'esports de la Diputació de Lleida, Camil Gómez, i el delegat a Lleida de la FCC, Jordi Vidal.
La Pedals de Foc Non Stop-Val d'Aran 2010 sortirà de Vielha dissabte a les 5 h del mati per a la categoria d'or i a les 7 h per als participants de la categoria de plata, els quals pernoctaran a Espot (km 150) la nit de diumenge abans de completar els 80 km restants fins a la capital de la Val d'Aran. Entre els inscrits hi ha confirmada la participació del triple vencedor de la Vuelta Ciclista a España i de l'última edició de la Titan Desert, Roberto Heras.

Nota de la Delegació de la F.C.C. a Lleida