Anna Villar remata a Port Ainé el seu triomf al Superprestigi Massi

28/06/2010
BTT

Anna Villar remata a Port Ainé el seu triomf al Superprestigi Massi

Avui diumenge, paral•lelament al Campionat d'Espanya de Descens, s'ha celebrat a l'estació hivernal Gran Pallars-Port Ainé l'última prova puntuable del Superprestigi Massi-Open d'Espanya de BTT. Uns 150 bikers s'han aplegat en aquesta matinal per disputar les dues curses que han acabat de definir les classificacions finals d'aquesta xallenge.
A les 10 h s'ha donat la sortida a la primera cursa, reservada als corredors de les categories júnior, màster-30, màster-40 i fèmines amb quatre voltes a un exigent circuit de 4 km. La victòria ha recaigut en el màster-30 Agustín Navarro (Pedro Cuervo), amb 34 segons de renda sobre Óscar Juárez (Cerámicas Onda), segon, i José María Guerrero (Centauro Negro), tercer. El primer classificat júnior ha estat Antonio Santos (Todo Bici), mentre que en fèmines la barcelonina Anna Villar (Ayala) ha refermat el seu triomf final en el Superprestigi Massi imposant-se a Rocío Gamonal (Caixanova) i Cristina Mascarreras (Conor).
La segona cursa ha aplegat els bikers de les categories elit, sub-23 i sub-21, que havien de donar 6 voltes al mateix circuit de 4 km. El vencedor ha estat Rubén Ruzafa (Orbea), amb 25 segons d'avantatge sobre el seu company d'equip Iñaki Lejarreta (guanyador final del Superprestigi) i 3 minuts 39 segons sobre el francès Marc Colom (Calvinsson). El també francès Fabrice Leguevaques (Calvinsson) ha estat el primer sub-23 i José María Sánchez (Sport Bike Jaén), el millor sub-21.

Nota de la Delegació de la F.C.C. a Lleida