Christian Collados s\'imposa al Caixa Girona de Cassà de la Selva

28/06/2010

El Club Ciclista Cassà fou l'encarregat d'organitzar la sisena cursa del Trofeu Caixa Girona amb tres circuits de 10, 3 i 1 km amb recorreguts molt atractius tot i que a la cursa llarga de 30 quilòmetres va fer molta calor i els corredors van suar de valent. Fins i tot el guanyador va  Christian Collados va acabar la cursa marejat. Segon va entrar Xavier Vinyes i tercer Alejandro Gomez. 260 participants van competir.
A la segona cursa es va imposar el màster 30 Albert Carbó, en la tercer el veterà Pere Sanchez i Rosa Mª Riera i Josep Duran i Ariadna Trias en la cursa infantil.
En les curses de promoció van destacar Jofre Cullell i Magda Duran, Enric Guich i Ivette Espinar, i Oriol Roura i Marina Boadas.

Dissabte es disputarà a Mont-ras la penúltima prova que també serà Campionat Provincial i la primera cursa de promoció començarà a les 5 de la tarda per esquivar la duresa de la calor.

Nota i font fotografia: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)