Nota important sobre la senyalització per vehicles d´ acompanyament de ciclistes a carretera

05/07/2010
Federació

Nota important sobre la senyalització per vehicles d´ acompanyament de ciclistes a carretera

El proper 21 de juliol entrarà en vigor la normativa de Trànsit que requereix  la instalació de senyalització homologada per a tots els vehicles d’acompayament a grup de ciclistes per carretera. S’ha de tenir en compte en cas de preveure un vehicle de support per a les sortides dels ciclistes associats als vostres Clubs.
El cartell senyalitzador obligatori, referencia  V-22, anirà acompanyat del rotatiu de senyalització lluminosa V-2 , per indicar la proximitat de ciclistes a la carretera.
La senyal lluminosa V-2  es utilitzada per a moltes altres aplicacions, i es pot trovar facilment, pero  el cartell senyalitzador V-22 es especific  per  als ciclistes-
Es per aixó que ens hem posat en contacte amb distribuïdors de la senyalització homologada  V-22, i així , amb una comanda de varies unitats, aconseguir preus mes economics per a tots els Clubs (per sota de 300 €).

Si  esteu interessats, fins al 23 de Juliol, podeu possar-vos en contacte amb :

Departament Atenció als Clubs
Sra. Maria Jose Sanchez
Telefon:  93 3012444 ext. 2   ( horaris  de 10h a 14 h )
Mail:  llicencies@ciclisme.cat

Com a complement d’informació,  al document annexat  podeu trovar un resum dels requeriments de tránsit per als vehicles i al personal d’organització per a les proves esportives de competició, per a les marxes  cicloturistes federades i per a les sortides organitzades de Club.

Per veure tota la informació