Vuit podis catalans als Campionats d\'Espanya de BMX

06/07/2010
BMX

El passat cap de setmana ha tingut lloc la darrera cita dels Campionats d'Espanya de BMX, a la localitat madrilenya de Móstoles, on gaire bé 300 corredors hi van acudir per participar. La selecció catalana, que es trobava concentrada allà des del dijous per preparar-se a la pista més tècnica del territori espanyol, va patir desafortunadament dos baixes molt importants dels corredors Juanma García i Alberto Gómez, que no van poder disputar la darrera màniga del Campionat de BMX 2010.
Però aquests entrebancs no aconseguiren frenar la selecció catalana, que va aconseguir situar a la classificació general del campionat a 55 corredors, amb un total de vuit podis i 28 catalans entre els 10 millors classificat. D'entre els magnífics resultats aconseguits cal destacar les victòries generals al campionat de Cristina Garcia a la categoria fèmines iniciació, que va compartir podi amb Griselda Artigas (segona classificada) i la doble victòria de Beatriz Ibáñez, a la categoria cruiser fèmines, que també va compartir amb Silvia Montes (tercera classificada) i a fèmines perfec. Quant a la participació masculina, els nois també van fer un excel•lent paper, amb dos segons llocs dels corredors Oscar Torres (17-24 anys) i Aleix Julia (cruiser B), i un tercer lloc de Ferran Jorba (13-14 anys). Finalment, Catalunya va finalitzar en tercera posició a la classificació general de comunitats autònomes.