Bon balanç d´ Artesa de Lleida en el seu debut a la Kid´s Cup

06/07/2010
BTT

Bon balanç d´ Artesa de Lleida en el seu debut a la Kid´s Cup

Ahir diumenge es va celebrar a la localitat d’Artesa de Lleida, dins dels actes de la seva Festa Major, el 1r Trofeu Ajuntament d’Artesa de Lleida de la Kid's Cup Lleida 2010, amb la participació de 48 corredors.
En categoria prebenjamins masculí van participar 5 corredors i el guanyador va ser Andreu Reyes (Secociclisme), seguit de Bernat Jones (Novex-Simó-Ara Lleida) i Francesc Pujades (CUCE Mollerussa). En fèmines la guanyadora va ser Núria Pons (Novex-Simó-Ara Lleida).
En la categoria benjamins masculí van participar 11 ciclistes i el triomf va correspondre a Isaac Jones, seguit de David Pedrol i de Daniel Navarro, tots tres  del Club Ciclista Terres de Lleida. En fèmines es va imposar Laia Roca (CUCE Mollerussa), seguida de Noelia Seco (Secociclisme).
En principiants masculí van participar 13 corredors i el guanyador va ser Raúl Sebastianes (Ca n’Anglada), amb Oriol Montanyola (Secociclisme) segon i Genís Lloreta (PC Cervera) tercer. En fèmines la vencedora va ser Anna Maria Ferrer (Open Natura BTT), seguida de Maria Banlles (CC Alguaire) i de Cristina Pera (PC Almacelles).
En alevins homes van participar 12 ciclistes i el vencedor va ser Marc Ferrer (Open Natura BTT), seguit de Joel Bellmunt (CUCE Mollerussa) i de Christian Seco (Secociclisme). En fèmines va aconseguir el triomf Cristina Urgell, seguida de Júlia Lotina i de Marta Antoli, totes tres del Club Ciclista Terres de Lleida.
La categoria infantil masculí va aplegar 7 corredors, amb la victòria de Joan Pérez davant de Joel Seco, tots dos de Secociclisme, i Miquel Sarries (ACLE Guissona).

Nota i foto: CC Terres de Lleida