Barcelona decideix aquest cap de setmana els campions d`Espanya de BTT

16/07/2010
BTT

Barcelona decideix aquest cap de setmana els campions d`Espanya de BTT

Aquest divendres es posa en marxa un intens cap de setmana esportiu a la ciutat de Barcelona que girarà al voltant del BTT. Del 16 al 18 de juliol la muntanya de Montjuïc serà testimoni, del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de BTT XC, que per segona vegada servirà com a escenari del Campionat d’Espanya d’aquesta modalitat.
José Antonio Hermida (Multivan Mérida), segon al rànquing UCI, i la balear Marga Fullana (Massi Illes Balears), defensaran el títol de campions aconseguit la temporada passada. Ells són també els reis indicutibles al Campionat d`Espanya. El ciclista de Puigcerdà acumula cinc triomfs absouts en les nou darreres edicions, mentre la balear, que va proclamar-se campiona d’Espanya per primera vegada al 1997, compta en el seu palmarès amb 11 títols estatals.
Però la cita es presenta com una de les edicions més trepidants i emocionants dels últims anys, amb diversos ciclistes que arriben a la prova de Barcelona en un estat òptim de forma i després d’haver completat una gran primera meitat de temporada. És el cas del basc Iñaki Lejarreta (Orbea), campió de l’Open d`Espanya Superprestigi Massi, o el seu company d’equip Ruben Ruzafa, campió d`Espanya al 2008, segon millor espanyol al ranquing UCI i que ja ha guanyat diverses proves en aquest curs.
Carlos Coloma (MSC Bikes) o Ivan Álvarez (Giant Italia), que va pujar al podi en l’edició de 2009, poden ser d’altres grans aspirants al triomf final.
En categoria femenina, Anna Villar (Ayala Team) i Rocio Gamonal (Caixanova BH Tosacaf) es postulen com les màximes rivals de Fullana en la lluita pel triomf final. La barcelonina i l’asturiana han protagonitzat un espectacular duel a l’Open d`Espanya. Villar, a més, compta enguany amb la corona de campiona de Catalunya de BTT en les modalitats de cross country i marató.

Horaris- Trofeu Internacional BTT Ciutat de Barcelona

Divendres 16
15:00 a 17:00 h Entrenaments oficials
18:00 h Campionat Espanya de relleus per equips

Dissabte 17
10:00 h Campionat Espanya Policies i Bombers
17:00 h Campionat Espanya XC

Diumenge 18
09:30 h Campionat Espanya XC
11:30 h Campionat Espanya  XC

Informació d´ Ocisport