Un centenar de bikers a la pedalada nocturna de l´ Open Natura

14/07/2010
BTT

Un centenar de bikers a la pedalada nocturna de l´ Open Natura

A les 21.00 hores del passat dissabte es donava la sortida a la pedalada nocturna de l'Open Natura, cita clàssica en el calendari català de pedalades populars i que aquest any s'havia traslladat fins a la localitat d'Esterri d'Àneu, a les Valls d'Àneu. Al condicionant de la foscor, els bikers van haver de fer front a l'exigència física del recorregut, ja que dels 33 quilòmetres de que constava el recorregut, 19 d'ells eren de pujada.
Per sort, la calor es va anar dissipant a mesura que queia la nit i amesura que els bikers anaven ascendint i, posteriorment, completant el recorregut. Els primers bikers en creuar la línia de meta ho van fer sobre les 23.00 hores, mentre els últims es van allargar fins ben entrada la una del matí. Però, més enllà de qui era el primer a completar el recorregut, la filosofia de l'Open Natura i de la cita nocturna no és altra que el fruir de la bicicleta de muntanya, pedalant per entorns d'una bellesa singular, gaudint del millor ambient de mountain bike, una suma d'aromes que van impregnar els participants de la pedalada nocturna.
Un cop finalitzada la prova, tots junts van gaudir d'un apetitós sopar al pavelló municipal d'Esterri, on va regnar el bon ambient. L'endemà, molts bikers, famílies i grups d'amics van aprofitar per apuntar-se a les diferents activitats que es podien realitzar, i que van servir per corraborar un cop més l'encant turístic de la zona. I, per això, molt probablement la temporada vinent la pedalada nocturna torni a celebrar per aquestes latituds.

12 de setembre, Sant Sadurní

Ara, la caravana de l'Open Natura descansa fins al proper mes de setembre, més concretament fins al dia 12, quan arrenca la segona part de la temporada de l'Open Natura a Sant Sadurní d'Anoia. Terra de vins i cava, Sant Sadurní d'Anoia, que s'estrena en el calendari de l'Open Natura, acollirà amb els braços oberts als participants de l'Open i a tots els que vulguin descobrir aquesta localitat del Baix Penedès a cop de pedal, completant algun dels tres recorreguts –dos per als adults i un infantil– proposats per l'organització.

Tota la informació a www.opennatura.com