Títol estatal per Miranda Agustí al seu primer any a juvenils

18/07/2010
BTT

Títol estatal per Miranda Agustí al seu primer any a juvenils

Aquest dissabte ha començat a la muntanya de Montjuïc el Campionat d`Espanya de BTT Individual amb el concurs de les primeres categories presents al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, cita que abraça aquest cap de setmana el millor certamen estatal de la bici de muntanya.
Sota un sol de justícia i amb temperatures que han superat els 30 graus, la prova ha resultat trepidant i amb finals mol ajustats a la majoria dels grups. La cursa s’ha celebrat al circuit de 7,3 quilòmetres dissenyat als terrenys propers al Jardí Botànic.
Francisco Javier Salamero ha signat una gran actuació per endur-se el títol de campió d`Espanya a la categoria Màster 40, amb un registre d`1:11:36, i ha millorat així el sots-campionat obtingut l’any passat, relegant al defensor de la corona José Luis Barón, que ha acabat tercer a l’esquena de Manuel Rojo, segon a 50 segons del guanyador.
Pel que fa a les categories femenines de promoció, l’asturiana Alicia González s’ha assegurat el primer lloc de la classe cadet, davant Sara Bravo i Carme Jaume, i entre les Júniors la catalana Miranda Agustí, campiona cadet a les dues darreres edicions, ha completat amb nota de matrícula d’honor el salt a la nova categoria, amb Miriam Díaz i Patricia Garcia acompanyant-la a les places d’honor.
Als Màster 50 el títol se l’ha adjudicat Juan Luis Llamas, de la Federació de Castella i Lleó, mentre el madrileny José Simaes s’ha proclamat campió dels Màster 60. La prova de la categoria cadet s’ha suspès com a conseqüència d’un error de senyalització del circuit que ha confós diversos corredors que lideraven la cursa. El comitè de competició, en consens amb els responsables dels equips, ha pres la determinació de repetir la cursa diumenge, a dues voltes, a partir de les 11:20 hores.

El diumenge es completarà el Trofeu Internacional de BTT Ciutat de Barcelona amb la tercera i darrera jornada de competició, en la qual entraran a escena a partir de les 09:30 hores les categories Fèmines Elit, Fèmines Sots-23, Júnior Masculí i Màster 30. En motiu de la repetició de la cursa cadet, la sortida de la prova de les classes Elit masculina Sots-23 i Sénior s’endarrerirà una hora i començarà a les 12:30 del migdia.

Nota i font fotografía: Ocisport
Fotografia: Miranda Agustí