La Kid´s Cup Lleida desafia la canícula a la Cardosa

18/07/2010

Ahir dissabte, dins del programa d'actes de la Festa Major de la Cardosa, a la Segarra, es va celebrar la sisena cita de la Kid's Cup Lleida 2010 en versió vespertina, amb l'organització de la PC Cervera. La forta calor de la tarda i les vacances estiuenques en van condicionat la participació, que va reunir un total de 31 ciclistes joves i coratjosos.
Els integrants de les dues categories més petites, prebenjamins i benjamins, van haver de fer 3 i 5 voltes, respectivament, a un circuit curt de 150 metres. La resta de categories (principiants, alevins i infantils) van afrontar un traçat més llarg i més tècnic, de 450 metres de longitud.
La pròxima prova de la Kid's Cup Lleida 2010 tindrà lloc dissabte vinent, a les 17 h, al Bike Park de Gardeny, on també es disputaran el mateix cap de setmana curses de descens infantil i el campionat provincial de four-cross.