Notables resultats catalans als europeus de BMX per a 12 anys i menys

22/07/2010
BMX

El passat cap de setmana ha tingut lloc el Campionat d'Europa de BMX per corredors de 12 anys i menys a la localitat de Serre Chevalier, situada als Alps francesos. Es tracta de la primera edició a la història d'aquesta competició, iniciativa presa per la Comissió Europea de BMX.
Sens dubte, ha estat un excel•lent cap de setmana de BMX per als més petits i per a l'organització del Campionat, que va comptar amb una participació total de més de 700 corredors. La selecció catalana va aconseguir uns molt notables resultats amb el 11º lloc de Cristina García (fèmines 10) i un 13º lloc de Griselda Artigas (fèmines 09). A la categoria masculina 10 anys, Lluís Hiniestrosa no va poder passar la primera eliminatoria, i a la categoria masculina 11 anys, Saul Conde va acabar entre els 40 primers classificars després de passar la primera màniga.
Tot i que el passat Campionat d'Europa de BMX per les categories més grans va tenir cita a Noruega, aquesta edició per als més petits va haver de ser traslladada a França, ja que la normativa noruega prohibeix comepetir als corredors menors de 13 anys en qualsevol esport. Per aquesta raó, Serra Chevalier va rebre la competició amb un circuit de BMX adaptat a les categories inferiors.

La propera cursa que li espera a la selecció catalana tindrà cita el 22 d'agost a Cavaillon, França.

Per veure álbum d´ aquesta competició al facebook de la Federació Catalana de Ciclisme