Gemma Abant referma el liderat a la Copa del Món

03/08/2010
Trial

Gemma Abant referma el liderat a la Copa del Món

tercera prova de la Copa del Món de Trial UCI. La primera i la segona varen tenir lloc a Ripoll (Girona) i a Biella (Itàlia) el passat mes de maig i juny respectivament.

Aquesta prova, la penúltima de la Copa del Món, hi han participaran sis esportistes

catalans. La sabadellenca Gemma Abant ha refermant la condició de líder al capdavant de la classificació de la Copa del Món femenina. Abant que va dominar de principi a fi la prova flamenca es va imposar amb 7 punts per davant de la suïssa Karin Moor que en va fer 11 i de la seva germana Mireia que en va fer 18.

Amb el resultat obtingut a Bèlgica, només li cal quedar entre les cinc primeres classificades per obtenir el títol a la darrera prova que es disputarà els propers dies 7 i 8 d’agost a Sant François Longchamp (França).

Pel que fa als altres catalans desplaçats fins a Bèlgica, els resultats més destacables

han estat els de Rafa Tibau i el de Joan Figueras en la categoria de 26” i el de Gerard

Aguilar en la categoria de 20”. Després d’haver passat el tall de la fase classificatòria van finalitzar en la quinzena i en dinovena respectivament; mentre que Aguilar ho feia en la catorzena posició. Andreu Miró fou l’únic que es va quedar fora de les semifinals. Va finalitzar en la vint-i –sisena posició.

 

França acull la final el proper cap de setmana.

 

L’estació d’esquí de Sant François Longchamp (França) prop de Grenoble i coneguda per ser lloc de pas per ascendir al Coll de la Madeleine serà l’escenari de la final de la Copa del Mon de Trial UCI. La Federació Catalana de Ciclisme desplaçarà fina a França tres esportistes en la categories de 26”, seran Andreu Miró, Pol Tarrés i Eloi Paré; mentre que en la categoria de 20” serà Gerard Aguilar. Serà la tercera vegada que la Selecció Catalana participa en una prova internacional. En aquesta prova també hi participaran altres esportistes catalans seleccionats per la

Federació Espanyola de Ciclisme. Es tracte de Rafa Tibau i de Joan Figueras en la

categoria de 26” i de les germanes Gemma i Mireia Abant en la categoria femenina

que defensaren la primera i la tercera posició respectivament.