Simon i Raventòs lideren una gran actuació lleidatana al GP Grandvalira de descens

07/09/2010
BTT

Simon i Raventòs lideren una gran actuació lleidatana al GP Grandvalira de descens

Aquest cap de setmana passat s'ha celebrat a Andorra el Gran Premi Grandvalira Bikepark, sisena prova de la Copa Catalana de Descens, en la qual els bikers lleidatans han tornat a demostrar la seva classe en aquesta modalitat del ciclisme. L'"armada" de Lleida va desembarcar al circuit andorrà amb 20 representants, enrolats als equips Colomina DH Team, Multibike, CC Terres de Lleida i MC Segre.
La inscripció va reunir uns 140 descenders procedents de tot Catalunya, d'Andorra i del sud de França, amb dos equips vinguts del país veí.
En una cursa desenvolupada en dues mànegues, Xavi Simó (Morewood-Ara Lleida) va marcar el millor temps en les dues sèries i va aconseguir el triomf absolut en un final molt ajustat amb el segon classificat de la general, el també elit César Rojo (Mondraker Factory), a només dues dècimes del lleidatà. Per la seva banda, Xavi Raventós (Colomina DH Team) obtenia el tercer crono absolut i es proclamava vencedor en la seva categoria, la de sub-23. David Boix (MC Segre) va pujar al segon graó del podi júnior i es va classificar 14è a la general. El cerverí Nils Perales (Colomina DH Team) va ser segon en la categoria infantil, seguit del seu company d'equip Mario Arroyo, tercer. Finalment, en Rígida, Eric Ramírez (Colomina DH Team) va assolir el triomf en la seva categoria.
Cal lamentar la caiguda d'Àlex Tena (Colomina DH Team), que va haver de ser evacuat a un centre hospitalari per sotmetre's a observació, però afortunadament va poder tornar a Lleida la mateixa tarda sense més conseqüències.

L'última prova puntuable per a la Copa Catalana de Descens se celebrarà al final d'aquest mes a l'estació hivernal de Vallter 2.000, on es decidirà el campió de la general.