200 participants a la Terra de Comtes

07/09/2010
Cicloturisme

200 participants a la Terra de Comtes

De total èxit es pot catalogar la Marxa Cicloturista “Terra de Comtes”, organitzada aquest diumenge pel Club Ciclista Ripoll, i que era puntuable pel “Circuit del Alt Pirineu” i la “Xallenge Catalana”.
La marxa tenia dos circuits a escollir, de 117 i 84 quilòmetres, i va aplegar uns 200 Cicloturistes, que van pedalejar en un dia amb un sol brillant i per unes carreteres “trenca-cames”, però amb uns recorreguts considerats dels millors de la temporada, per les bones carreteres i la tranquil•litat de poc trànsit, i també de la excel•lent bellesa de la natura del Ripollès i la Cerdanya, i del encant especial dels seus poblets o la Estació de La Molina, i les tant conegudes Fonts del Llobregat, sense oblidar el mateix Ripoll, amb el seu famós monestir.
A la arribada, l’incombustible Eudald i els seus “mestres de cuina” ja tenien preparada la clàssica butifarrada, com a premi a l’esforç, i una bonica samarreta de disseny, amb guants inclosos, com a record d’aquesta divertida matinal ciclista. Però no tot pot sortir rodó, i un corredor de França va tenir una petita caiguda, amb tres punts a la cama.

Per veure ordre d´ arribada: www.clubciclistaripoll.com

Text: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)