Ajornada la Kid´s Cup de Cervera per la pluja

18/09/2010
BTT

Ajornada la Kid´s Cup de Cervera per la pluja

L'organització de la PC Cervera, de comú acord amb la Delegació de la FCC a Lleida, ha decidit ajornar la prova de la Kid's Cup que s'havia de celebrar demà dissabte a Cervera a partir de les 17.00 h. Les fortes precipitacions caigudes en el decurs del dia d'avui a la capital de la Segarra han deixat impracticable el circuit on s'havia de desenvolupar la cursa i, a més, les previsions meteorològiques indiquen que continuarà plovent demà dissabte. Així doncs, el Trofeu Cervera es traslladarà a mitjan octubre, en una data per determinar que es notificarà pròximament.
Un altre canvi en el calendari de la Kid's Cup Lleida 2010 afecta la cursa següent, el Trofeu Guissona, que s'ha traslladat al dissabte 25 de setembre a les 17.00 h en comptes del diumenge 26 al matí, com era previst inicialment.
Malgrat aquests canvis, es manté inalterada la data de la cloenda de la Kid's Cup a Almacelles, que serà el dissabte 2 d'octubre a partir de les 17 h. Posteriorment a les curses se celebrarà un berenar-sopar al pavelló polivalent en el decurs del qual es lliuraran els trofeus de la temporada. Per tal que l'organització de l'Almacelles PC pugui fer les seves previsions logístiques, cal que tots els interessats a participar en aquest àpat s'inscriguin prèviament, trucant al telèfon 629 30 32 45 (Sr. Alfredo) o bé enviant un missatge al web de la Delegació de Lleida indicant a l'assumpte "Inscripció Cloenda".

Nota de la Delegació de la F.C.C. a Lleida