Rafa Tibau guanya a Òrrius i Gerard Aguilar manté el liderat de la Copa Catalana de trial

04/10/2010
Trial

Rafa Tibau guanya a Òrrius i Gerard Aguilar manté el liderat de la Copa Catalana de trial

El calderí Rafa Tibau es va imposar a la tercera prova de la Copa Catalana de Trial i Kid's Cup que es va disputar aquest diumenge dia 3 d’octubre en el petit municipi d’Òrrius situat a la comarca del Maresme. La prova va ser un frec a frec entre Tibau i el líder Gerard Aguilar, segon a Òrrius. Tibau va dominar de principi a fi la prova amb 11 i 6 punts per volta respectivament, però va estar constantment perseguit per Aguilar que en va fer 12 i 6. Una victòria ajustada que li permet al de Caldes de Montbui escalar fins a la tercera posició de la general amb 37 punts tenint en compte que va ser baixa a la prova inaugural disputada pel mes de maig a Ripoll. Segon a la general és Joan Figueras amb 40 punts. Figueras no va tenir el dia i va finalitzar en la sisena posició. Aguilar, amb el segon lloc obtingut a Òrrius acumula 50 punts, una còmode avantatge respecte els seus perseguidors en l’equador de la Copa Catalana.
El circuit, de 10 zones per a totes les categories, es va desenvolupar en l’entorn del Rocà i de l’antic camp de tir. Un circuit caracteritzat pels pronunciats pendents de roca i terra, amb molt poca adherència que va provocar moltes caigudes. Els guanyadors a la resta de categories han estat el cadet Bernat Seuba, l'infantil Joan Torres, l’aleví Marc Seuba, el principiant Pol Cabré-Verdiell, el benjamí Alex Calderón, i els open Marc Mateo, David Martínez i Xavi Carreras en els nivells blanc, blau i verd respectivament.

La penúltima prova de la Copa Catalana de Trial i Kid's Cup serà a Terrassa, a les instal•lacions de Atlètic Terrassa Hockey Club el dia 24 d’octubre.

Fotografia: Rafa Tibau
Font fotografia: Mireia Martín