Visita dels membres de la F.C.C. al CEAR de Mallorca

06/10/2010
Pista

Visita dels membres de la F.C.C. al CEAR de Mallorca

El passat dijous, la presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme, Carme Mas conjuntament amb el director tècnic de la mateixa federació, Jaume Hernández, el seleccionador català de pista, Carles Torrent, i el director del velòdrom d'Horta, Manel Herrando, va visitar el CEAR que dirigeix Joan Llaneras a Mallorca.
El motiu d'aquesta visita va ser promoguda per les inquietuds del departament tècnic de la Federació Catalana de Ciclisme al veure com Catalunya ha perdut el paper de referent, a les categories base d'aquesta especialitat.
A Mallorca, els membres del departament tècnic varen intercanviar experiències, inquietuds, sistemes de funcionament i metodologies d'entrenament tant amb els tècnics del Centre Esportiu d'Alt Rendiment, com del propi director del Centre, el multicampió Joan Llaneras. L'objectiu d'aquesta trobada va servir per a que els tècnics actuals de la pista tinguin els millors coneixements possibles per poder col•locar a les seleccions catalanes, com a referents de la pista a tot l estat.