El proper diumenge: penúltima prova de la Copa Catalana Trial i Kid\'s Cup

19/10/2010
Trial

El proper diumenge: penúltima prova de la Copa Catalana Trial i Kid\'s Cup

El proper diumenge dia 24 d’octubre es disputarà a les instal•lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club (ATHC) la penúltima prova de la Copa Catalana de Trial i Kid’s Cup 2010. La prova tindrà lloc en el circuit permanent Toyota de que disposa les instal•lacions, un circuit mixt amb zones naturals i artificials on els participants hauran de superar un recorregut de cinc zones a dues voltes amb un temps de tres hores. En aquesta penúltima prova possiblement es podran conèixer els primers guanyadors de l’edició 2010 en algunes de les categories gràcies a la bona trajectòria que han tingut durant tota la competició. Alguns d’ells acumulen 60 punts corresponents als tres primers llocs obtinguts a les proves de Ripoll, de Setcases-Vallter2000 i d’Òrrius.
Al capdavant de la classificació de la Copa Catalana hi tenim a Gerard Aguilar de L’Esquirol líder amb un total de 50 punts. El barceloní Joan Figueras i el calderí Rafa Tibau amb 40 i 37 punts ocupen la segona i la tercera plaça respectivament.
La prova començarà a partir de les 9h amb la obertura d’inscripcions mitja hora abans. A la categoria cadet Bernat Seuba encapçala la classificació amb 60 punts, amb segona posició i bastant més distanciat hi ha Sergi Llongueras que n’acumula 39. Àngel Nuñez és tercer amb 32 punts. La diferència en categoria infantil és menys amplia, Eduard Aran amb 52 ocupa el primer lloc. La lluita es centrarà per la segona plaça, tres corredors acumulen 37 punts, Joan Torres, Jaume Sala i Oriol Roca s’hauran d’afinar per destacar-se l’un de l’altre en la classificació general. Pel què fa als liderats en les categories open, tenim a Xavi Carreras de Sils en open verd, Lúa Vizcaino de Barcelona en open blau i Marc Mateo de Piera en open blanc. L’aleví Marc Seuba ocupa la primera plaça amb 60 punts. Pol Cabré- Verdiell ho és en principiants amb 49 punts i Martí Vayreda ho és en benjamins amb 53.