Girona serà diumenge l’escenari de la final de la Copa Catalana de Trial i Kid’s Cup 2010

03/11/2010
Trial

Girona serà diumenge l’escenari de la final de la Copa Catalana de Trial i Kid’s Cup 2010

El proper diumenge dia 7 de novembre es disputarà a la capital gironina la final de la Copa Catalana de Trial i Kid’s Cup 2010. La prova organitzada pel MC Raig Salt i per Bicicletes Trafach conjuntament amb la delegació de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme es desenvoluparà en el parc del castell de Montjuïc sobre un circuit completament natural de cinc zones i on els participants hauran de realitzar dues voltes.
La proximitat de les zones que seran a tocar del nucli urbà farà que la prova gironina pugui ser seguida amb facilitat pel públic que es desplaci fins a Montjuïc per veure en acció la final de la Copa Catalana.
La de Girona serà la darrera de les cinc proves que han format la competició de la FCC (Federació Catalana de Ciclisme). La prova començarà puntualment a les 9 del matí, sent les inscripcions 08:30 a 09:30. Després de la disputa de la prova terressenca, l’osonenc Gerard Aguilar va reforçar el liderat en la categoria d’expert, acumulant un total de 70 punts, Joan Figueras és segon amb 55 i Pol Tarrés és tercer amb 48. Amb tota probabilitat ells seran els candidats a ocupar les posicions finals de la Copa Catalana i ser els guanyadors del rellotge Kronos. Bernat Seuba afrontarà diumenge la prova gironina amb la tranquil•litat de ser-ne el guanyador matemàtic en la categoria de cadets després de guanyar la prova vallesana. El segon classificat és Sergi Llongueras amb 54 punts i el tercer és Àngel Nuñez amb 49 punts.
En categoria infantil trobem a un destacat Eduard Aran amb 72 punts al capdavant de la classificació pels 54 de Joan Torres com segon classificat. La tercera plaça és la que, a priori, tindrà més candidats. Quatres esportistes amb una diferència de 4 punts entre ells opten al tercer graó del podi final. Jordi Araque, Jaume Sala, Efren Frases i Domènec Lladó s’hauran d’esforçar i no fallar si volen ser el tercer candidat en guanyar el rellotge Kronos. L’aleví Marc Seuba amb una avantatge de 16 punts respecte Àlex Fernández i de 30 respecte Martí Aran, és el ferm candidat a la victoria final. Fernández i Aran podrien acompanyar-lo amb la segona i tercera posició respectivament.
Molts nervis s’esperen diumenge a Girona en el desenllaç de la categoría de principiants, ja que Toni Guillen primer, Pol Cabré-Verdiell segon i Pol Dolz tercer; només es porten entre ells un punt de diferència en la lluita per les places de podi.
Pel que fa a la categoria dels més petits, la de benjamins, tenim a un Martí Vayreda que encapçala còmodament amb 73 punts la classificació. Segon és Àlex Calderón amb 56 i tercer Martí Riera amb 50. Finalment en les categories open tenim a un Marc Mateo en open blanc com a guanyador matemàtic amb 80 punts. Segon és Pol Palau amb 57 i
tercer Pau Llopart amb 42. En open blau tot està molt obert, Lúa Vizcaino és primera amb 64 punts i a només un punt hi ha David Martínez. El tercer és Roger Lladó amb 59.
Tres gironins trobem al capdavant de la classificació d’open verd es tracte de Xavi Carreras de Sils amb 88 punts, d’Adrià Torralba de Blanes amb 68 i de Víctor Ruiz de Salt amb 54. A la final de diumenge es lliuraran els premis especial dels patrocinadors
de Copa Catalana de Trial i Kid’s Cup 2010 a la general final de cada categoria. Els tres primers classificats seran els guanyadors del rellotge Kronos, els quarts classificats del lot de productes PowerBar i els cinquens del lot de productes Fisiocrem.