Carlos Castaño, president de la RFEC, visita la seu de Ciro Sport

05/11/2010
Federació

Carlos Castaño, president de la RFEC, visita la seu de Ciro Sport

El president de la Reial Federació Espanyola de Ciclisme Carlos Castaño, acompanyat del director comercial i màrqueting Ramón García, així com del corredor de Parets del Vallés, Joaquim Rodríguez, de l'equip Katusha, número 1 del rànquing mundial de la UCI, van visitar aquest dijous 4 de novembre les dependències de Ciro Sport SL, empresa que produeix la roba de competició que vesteix totes les seleccions nacionals i catalanes en totes les disciplines i a tots els Campions Nacionals de les diferents categories i especialitats.
Acompanyats pel Joan Sabaté, gerent de Ciro Sport S., han recorregut les instal•lacions de l'empresa on es confeccionen les peces esportives de la marca Inverse ubicada a la localitat Barcelonina de Mollet del Vallès. La visita va centrar el seu màxim interès en el Departament de Disseny, on van poder supervisar els nous projectes per a la pròxima temporada 2011.
En finalitzar la visita, Castaño i García  es van mostrar molt satisfets pel tracte rebut i van agrair l'estreta col•laboració que han mantingut durant tota la temporada amb la marca Inverse.