David Lozano, primer líder de la Copa Catalana de ciclocross

08/11/2010
Ciclocròs

David Lozano ha començat la temporada de ciclocross a Catalunya com va finalitzar l´ anterior: guanyant. Tot i ser la seva primera cursa a la categoria elit, Lozano es va imposar al circuit de 1,8 quilòmetres de les Franqueses del Vallès sobre el seu company a Bicis Esteve, Ismael Ventura, qui va arribar a més d´ un minut, i Francesc Carnicer (Massi), que arribà a quasi dos minuts. El quart classificat fou Eduard Recasens (Morenito), al mateix temps millor sots 23 de la matinal. Joan Aguilera (Bicis Esteve) fou el millor juvenil i Mercè Pacios (Bicisprint) acomplí el pronòstic femení.
La cursa inaugural de la Copa Catalana de ciclocross va tenir una participació de 108 corredors donant-se la circumstància del gran èxit del servei de pre-inscripció establert pels membres de la comissió de ciclocross amb més de 90 corredors inscrits am antelació per aquesta via.

La competició continuarà el proper diumenge a Sant Joan Despí.