Quasi un centenar de partcipants al segon ciclocross Vila de Bellpuig

21/11/2010
Ciclocròs

Quasi un centenar de partcipants al segon ciclocross Vila de Bellpuig

Avui diumenge s'ha celebrat al Circuit de Catalunya de Motocròs "Montperler" la tercera prova puntuable per a la Copa Catalana de Ciclocròs, el 2n Trofeu Vila de Bellpuig, organitzada pel CC Terres de Lleida amb la col•laboració de la Penya Pedal de Bellpuig. La matinal ha aplegat un total de 94 participants entre les categories des d'infantils fins a màster-50, que han disputat dues curses sobre un circuit ràpid pel fang premsat i amb una climatologia freda i molt variable.
La primera mànega, que ha reunit les categories infantils, cadets, júniors, fèmines, màster-40 i màster-50, ha presenciat el triomf de Pere Joan Roig (Doctore Bike Racing), que ha superat en només 11 segons el també màster-40 Javier Avellaneda (Spirit Bike) i en 37 segons En la resta de categories, Joel Seco (Secociclisme) s'ha imposat en infantils, Marçal Martorell (Remiendos) en cadets, Mercè Pacios (Biketech) en fèmines, Roger Fortuny (CC Palautordera) en júniors i Bernat del Pino (Bicicletes Segú) en màster-50.
La segona cursa, reservada als màster-30, sub-21, sub-23 i elit, ha viscut un duel des de la primera volta entre David Seco (MMR-Spiuk) i Josep Betalú (Progress) que finalment s'ha resolt a favor d'aquest darrer amb 22 segons d'avantatge. Tercer ha estat Ramon Sagués (Biketech) i quart el lleidatà Jordi Reñé (València). En les altres categories, Jordi Martorell (Bicisports Aubanell) ha estat el vencedor en màster-30 i Francesc Guerra (8 per cent), en sub-23.

La Copa Catalana de ciclocross continuarà a terres lleidetanes, el proper diumenge 28 a Lleida