Bon paper de David Lozano a la Copa d´ Espanya de ciclocross

22/11/2010
Ciclocròs

La selecció catalana desplaçada fins les dues curses de Copa d´ Espanya de ciclocross a Padró i Nàvia aquest cap de setmana va tenir a David Lozano el seu principal exponent. El ciclista de Matadepera fou quart a totes dues curses que significaven el seu debut a la categoria elit a nivell nacional i amb els millors especialistes en concurs. A Padró el català va patir una caiguda quan ja circulava quart mentre que a la prova asturiana va circular segon durant gran part fins que a dues voltes del final va cedir aquesta posició. Tot i no haver entrenat encara en condicions, Lozano ha demostrat les seves possibilitats amb gran part de la temporada per endavant. La resta de la delegació catalana també va oferir resultats interessant com les novenes places a Padró de Francesc García en la prova sots 23 i de Gerard Álvarez en la juvenil.

Resultats de la selecció catalana a la Copa d´ Espanya CX

Juvenils: Gerard Alvarez, 9 è a Padró i 13 è a Nàvia, i Joan Aguilera, 12 è a Padró i 18 è a Nàvia
Sots 23: Francesc García, 9 è a Padró i 19 è a Nàvia, i Eduard Recasens, 21 è a Padró i 12 è a Nàvia