El trial solidari de Vic reuneix 94 participants

20/12/2010
Trial

El trial solidari de Vic reuneix 94 participants

El Trial Ciutat de Vic disputat el diumenge dia 19 de desembre coincidint amb la Marató de TV3 (projecte solidari impulsat per TVC i la Fundació La Marató de TV3 amb l'objectiu d'obtenir recursos econòmics per a la recerca científica sobre diferents malalties) ha comptat amb un total de 94 inscrits. Gràcies a ells s’han recaptat 1444€, que juntament amb els 166€ del servei de bar han fet un total de 1610€ els quals es destinaran a l’esmentada causa.
La prova disputada en el recent inaugurat circuit de Vic, ubicat a la zona esportiva, ha estat una prova més solidaria i festiva que no pas competitiva. Els gairebé cent inscrits s’han hagut d’enfrontar a un recorregut, glaçat a primera hora, de cinc zones on han hagut de fer dues passades. Finalment el sol i la bona temperatura han arrodonit la jornada.
El francès Guillaume Dunand, n. 10 en el rànquing UCI, ha estat el vencedor de la prova vigatana amb una targeta de només 3 punts, dos punts a la primera volta i un a la segona. El segon classificat ha estat Guillem Mauri de Calella de Palafrugell amb 8 punts i el tercer Pol Tarrés de Cabrils amb 12. Els vencedors en les dames categories han estat: Martí Riera de Vic en benjamins, Bernat Prat de Sant Celoni en principiants, Martí Aran de Borgonyà en alevins, Domènec Lladó d’Argentona en infantils, Sergio Garcia de la Vall d’Uixó en cadets, Aleix Giró de Sant Pere de Vilamajor en open blanc, Ferran Jorba de Sant Andreu de la Barca en open blau i finalment Adrià Torralba de Blanes en open verd. Una vegada més agrair a l’Ajuntament de Vic, la Unió Ciclista Vic, l’escola de Trial Trialsport, la Federació Catalana de Ciclisme i a totes les persones que han ajudat en el desenvolupament la prova.