Mataró serà l´ epíleg de la Copa Catalana de ciclocròs

22/12/2010
Ciclocròs

Mataró serà l´ epíleg de la Copa Catalana de ciclocròs

Mataró va celebrar  la roda de premsa de presentació del VII Ciclocross Ciutat de Mataró,  que es celebrarà el pròxim dos de gener i que servirà per donar cloenda a la Copa Catalana de ciclocròs. A l´ acte de presentació organitzat per el club Esport Ciclista Mataró van  assistir  la Carme Mas (Presidenta Federació Catalana de Ciclisme), Ivan Pera (Regidor Esports Ajuntament Mataró), Lluis Pareja (President Esport Ciclista Mataró),  Angela Pareja(Cap de premsa Esport Ciclista Mataró) i Eduard Gonzalo (ciclista professional mataroní i participant de la prova). 
El circuit s’ha dissenyat dins la normativa de la FCC amb una distancia 2’3 quilòmetres amb trams d’asfalt, terra, prat i obstacles artificials, situant-se a l´ antic abocador al camí dels contrabandistes (al costat de l’Hospital de Mataró).
S´ ha confirmat la participació de dos campions del món, José Antonio Hermida (vigent campió del mon de BTT) i el Sergi Escolar (Campió del Món de pista en persecució individual), ambos a més medallistes olímpics, i juntament amb el ciclista local l’Eduard Gonzalo formaran un cartell de luxe. Al ser la darrera prova de la Copa Catalana es lliuraran els premis de la Copa Catalana. L’Esport Ciclista Mataró va comunicar que ja està treballant per aconseguir l’any vinent que la prova sigui Copa d’Espanya.

Informació de l´ Esport Ciclista Mataró