Jose Antonio Hermida guanya l´ epíleg de la Copa Catalana CX a Mataró

03/01/2011
Ciclocròs

Jose Antonio Hermida guanya l´ epíleg de la Copa Catalana CX a Mataró

Jose Antonio Hermida (Multivan-Merida) ha estat el gran protagonista de l´ epíleg de la Copa Catalana de ciclocròs que es va tancar ahir diumenge a Mataró sota l´ organització de l’Esport Ciclista Mataró. Durant la prova elit s’han viscut moments molt emocionants amb el duel Hermida i David Lozano, qui també lluitava per el primer lloc a la general final de la Copa Catalana. A meitat de cursa Lozano ha tingut una avaria que no li ha permès pujar al podi, aconseguint finalment la segona posició a la general de la Copa Catalana superat per Francesc Carnicer. Santiago Armero i el millor sots 23, Francesc Guerra, completaren els tres primers llocs a la cursa reina. El ciclista local Eduard Gonzalo(Bretagne-Monbike) ha estat el primer local. La resta de competicions han tingut els següents guanyadors: Ot Doniga a cadets, Gerard Álvarez a juvenils, Mercè Pacios a noies, Gustavo Dacosta a master 30, Javier Avellaneda a veterans 40 i Bernat Del Pino a veterans 50.
L’Esport Ciclista Mataró ha fet entrega d’un mallot del Club amb el seu nom i una placa dedicada al campió del món BTT. A la prova han assistit Ivan Pera (Regidor d’Esports de l’Ajuntament) que ha lliurat el trofeu a Hermida per el seu primer lloc de la prova i Carme Mas (Presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme) que juntament amb el President del Club Esport Ciclista Mataró, Lluis Pareja han lliurat els mallots i trofeus de la Copa Catalana. El circuit permanent de Ciclocross permet que el Club ja treballi per que Mataró sigui prova puntuable per la Copa d’Espanya 2011.
La temporada finalitza però resta la principal cita, els Campionats d´ Espanya de ciclocròs que emplenaran el proper cap de setmana a Zamora. La selecció catalana acudirà amb els seus millors efectius i la possibilitat de repetir resultats d´ anys passats. La Copa Catalana d´ enguany ha estat testimoni de dolç moment de l´ especialitat a Catalunya amb la celebració de nou curses, el calendari més complet de les darreres temporades.

Guanyadors de la Copa Catalana CX 2010-11

Elit: Francesc Carnicer (Massi)
Sots 23: Francesc Guerra (8 per cent)
Juvenils: Joan Aguilera (Bicis Esteve)
Cadets: Marçal Martorell (Remiendos)
Noies: Eva Bachs (Basoli)
Master 30: Jordi Martorell (Bicisports Aubanell)
Veterans 40: Pere Joan Roig Doctore Bike)
Veterans 50: Bernat Del Pino (Bicis Segú)

Fotografia: Podi de la Copa Catalana elit

Tota la informació i fotografies a: http://www.ecmataro.org/