Presentació de la París-Brest-París 2011

31/01/2011
Cicloturisme

Presentació de la París-Brest-París 2011

Aquest 2011, l'Audax Club Parisien torna a organitzar el Super Brevet de 1200 quilòmetres París-Brest-París en la seva 17ena edició randonneur, la qual es celebra cada quatre anys.
El proper dissabte dia 5 de febrer es farà una reunió per presentar, entre d'altres coses, aquesta marató del cicloturisme, amb les novetats que hi haurà en l'organització i reglamentació.
La trobada serà a la sala polivalent del barri de la Font dels Capellans de Manresa, situada a uns dos-cents metres de la seu social de la Penya Ciclista Bonavista, al carrer de Granollers. L'hora de començament serà les 16:45 de la tarda.
El moviment randonneur, des de fa uns anys, ha arrelat amb força. Bona prova d’aquest fet són les dades de la passada temporada 2010, amb 295 participants de 99 clubs a les cinc brevets celebrades a Catalunya. De les quatre organitzades per la Penya Ciclista Bonavista, es van efectuar 480 homologacions amb 135.900 quilòmetres recorreguts. 153 ciclistes van acabar la Barcelona-Perpinyà-Barcelona amb un total de 91.800 quilòmetres.
Al finalitzar l’acte de presentació, es lliurarà un petit record als cicloturistes més destacats que van acabar totes les brevets catalanes de l’any passat. Els premiats seran Josep Maria González Giménez i Fons Veldman (de la PC Bonavista) i Pere Simon Rovira, de l’Esport Ciclista Calderí.

Pel bon desenvolupament d'aquest acte, es prega enviar un correu amb antelació a francesc.porta@upc.edu.

Tota la informació del cicloturisme català a www.ciclisme.cat/cicloturisme