El diumenge comença la Copa Osona de trial amb la normativa disponible

04/02/2011
Trial

El diumenge comença la Copa Osona de trial amb la normativa disponible

Un any més torna l'esperada Copa Osona de Trial que enceta el calendari de competicions de Trial a Catalunya*. Sis seran les proves que es disputaran a diferents municipis d'Osona repartides entre febrer i juny.
La prova inaugural de la dotzena edició tindrà lloc el diumenge dia 6 a Taradell. Taradell, situat a la falda del Montseny, ja és un habitual de les proves d’Osona i sempre ha donat el tret de sortida a la temporada.El centre neuràlgic de la prova serà a les escoles de les Pinadiques, ubicades a l’avinguda Goitallops.
Les zones de la prova taradellenca transcorreran en el camí obac situat darrera de les escoles. En les zones predominaran grans blocs de roca en pronunciats pendents. En aquesta època de l’any trobarem un terreny força humit, fet pel qual els participants hauran d’anar en compte amb les relliscades. La Copa Osona és una competició amb categories i nivells assequibles per a tothom. Es disputaran les categories de benjamins (7 anys i menys), principiants (8‐9 anys), alevins (10‐11 anys), infantils (12‐13 anys), cadets (14 anys i més), les open de nivell blanc, blau i verd i finalment la màxima categoria, la expert, reservada per als millors. S’esperen més de cent esportistes vinguts de Catalunya, Andorra, Comunitat Valenciana, Aragó i Madrid.
Les inscripcions es realitzaran el mateix dia de la prova de les 08:30 fins les 09:30, sent la sortida pels més matiners a partir de les 9h. Els participants es trobaran amb un recorregut de cinc zones on hauran de fer dues passades. Enguany els participants també tindran importants premis. Des dels obsequis exclusius de cada prova fins els premis finals dels col∙laboradors: Kronos, Eassun, Fisiocrem, PowerBar, McDonald’s Vic, Kärcher (Rovira Vic), Probuc, Can Jubany i el mallot dedicat del doble Campió del Món júnior UCI 2010 Ion Areitio. Segur que ningú es quedarà sense. Després de Taradell la Copa Osona passarà pels municipis de Roda de Ter ‐ Masies de Roda el dia 27 de febrer, per Folgueroles el dia 20 de març, per Sant Julià de Vilatorta el dia 10 d’abril, per Tona el dia 15 de maig i finalment per Calldetenes el dia 12 de juny.

*La Copa Osona de Trial forma part del circuit català de proves de Trial de la FCC.

Per veure normativa sencera