El cicloturisme català, amb el xip groc

26/02/2011
Cicloturisme

El cicloturisme català, amb el xip groc

Un any més, les marxes cicloturistes a Catalunya confiaran el control de temps al sistema de xips Championchip però, aquesta temporada, hi ha novetats.
Per incentivar l’ús entre el cicloturistes del xip groc de propietat, Championchip fa una oferta molt especial a tots aquells que us inscrigueu a les marxes mitjançant el portal http://www.bicinscripcions.cat/.
Els participants que ja tingueu el xip groc haureu de seleccionar, a l'inscripció d'una marxa, l'opció "disposo de xip groc" per tal d'omplir la casella corresponent amb el codi del vostre xip i no pagar cap sobrecost pel vostre cronometratge.
Com a novetat aquest any, els qui vulgueu comprar el xip groc en propietat heu de seleccionar l'opció "comprar xip groc". En aquest cas, només per 13 euros, rebreu el vostre xip groc i el velcro dins la bossa amb el dorsal a la marxa a la que us heu inscrit i ja el podreu utilitzar per sempre. Teniu en compte que, comprant per aquesta via, us estalvieu uns bons diners, ja que només el xip es ven a les botigues especialitzades per 18 euros.
Els qui no vulgueu comprar el xip groc, teniu la possibilitat de triar l'opció "usar xip retornable de dia". A la bossa del dorsal rebreu un xip de lloguer que haureu de retornar l’organització al final de la marxa. Atenció, aquest servei té un cost de 5 euros que no seran retornats al tornar el xip a l’arribada.
Com podeu veure, tots els que feu més de dues marxes tindreu el xip groc més que amortitzat. Aquest xip no necessita recàrregues, té una vida il.limitada i és compatible i serveix també en la inscripció en altres events esportius com atletisme i triatló que també fan ús del sistema Championchip.
Des de la Comissió de Cicloturisme així com els organitzadors de les marxes dels circuits de Llarga Distància i Ciclopirineus us animem a adquirir el xip groc. Els avantatges per cicloturistes i organitzadors són clars en quant al cost, comoditat, logística i fiabilitat en l’obtenció de resultats.

Tota la informació del cicloturisme català a www.ciclisme.cat/cicloturisme