El proper diumenge continua la Copa Osona de trial a Masies de Roda

23/02/2011
Federació

El proper diumenge continua la Copa Osona de trial a Masies de Roda

El proper diumenge dia 27 de febrer es disputarà a Roda de Ter - Masies de Roda la segona prova puntuable per a la dotzena edició de la Copa Osona de Trial. La prova tindrà lloc a l’entorn de l’Ermita de Sant Salvador de Còdol. Un paratge envoltat de bosc i molt proper a les aigües del pantà de Sau. El recorregut d’aquesta segona prova serà força similar a la prova inaugural de Taradell. Hi haurà zones amb forts pendents de pedra i terra per a les categories de recorregut verd, taronja i vermell. Per a les categories de recorregut lliure, blanc i blau les zones es caracteritzaran pels petits graons de pedra amb algunes petites pendents.
Les inscripcions es poden realitzar anticipades al web www.trialsport.es o bé el mateix dia de la prova a partir de les 08:30. L’inici de la prova serà puntualment a les 9 del matí. Com a Taradell, s’espera també una gran afluència de participants. Pel què fa les classificació general després de les prova de Taradell tenim en les primeres posicions a l’osonenc Alex von Arend de Sant Julià de Vilatorta en expert, Oriol Roca de Sant Pere de Vilamajor en cadets, Borja Conejos de Zarzalejo (Madrid) en infantils, Martí Aran de Borgonyà en alevins, Alan Rovira de Castellar del Vallès en principiants, Lluc Miquel de Jorba en benjamins, Quim Altés de Canillo (Andorra) en open blanc, Jordi Pascual de Llinars del Vallès en open blau i Víctor Ruiz Salt en open verd. Els Ajuntaments de Roda de Ter i Masies de Roda i els Clubs Pedal Ter i BTT Cases Noves col·laboren amb la prova.

Com arribar

Des de Girona o Lleida per la C-25, Eix Transversal (sortida 183) amb sortida a Roda de Ter. Des de Barcelona o Ripoll venint per la C-17 (antiga N-152) fins a enllaçar amb la C-25, fins a la sortida de Roda de Ter. Per arribar al lloc de la prova travessar Roda de Ter i seguir per la C-153 direcció l’Esquirol. Al barri de les Cases Noves trencar a la dreta i seguir per una estreta carretera durant 1,5 km.