Guillem Mauri guanya la segona cursa de la Copa Osona de trial

28/02/2011
Trial

Guillem Mauri guanya la segona cursa de la Copa Osona de trial

Aquest diumenge ha tingut lloc la segona prova de la Copa Osona de Trial 2011. La prova disputada a l’entorn de l’ermita de Sant Salvador de Còdol ha registrat de nou una excel∙lent participació, amb 150 esportistes, en aquesta ocasió també vinguts de la Comunitat de Madrid i del País Basc. La segona prova ha estat guanyada per Guillem Mauri de Calella de Palafrugell. Mauri no ha estat el més ràpid però si el més regular a les zones, ha fet només 4 punts a la primera volta, 1 a la segona i 7,2 punts per entrar en el temps de penalització; fent un total de 12,2 punts i guanyant per la mínima, ja que l’osonenc Gerard Aguilar amb 6 punts a les zones (3 a cada volta) + 6,6 punts de penalització per temps ha sumat un total de 12,6 punts. Per tant un resultat força ajustat. La tercera posició ha estat per Ferran Granollers de Barcelona. Granollers ha estat el més ràpid, però els 11 punts totals a les zones i els 4,2 punts per temps l’han col∙locat al tercer graó del podi.
Amb aquests resultats Aguilar pren el liderat de la Copa Osona amb 38 punts, seguit de Mauri i de von Arend ambdós empatats amb 28 punts. El vent ha estat un altre dels protagonistes de la jornada. Tot hi tenir un dia completament assolellat i amb una bona temperatura, les fortes ràfegues de vent han complicat a més d’un la feina dins les zones. Un múltiple empat a la categoria de benjamins amb 5 participants amb 0 punts denota el bon nivell que hi ha entre els més petits. Totes les posicions s’han decidit pel temps excepte la primera i la segona en que l’empat ha estat fins hi tot en el temps. S’ha hagut de fer una zona de desempat entre Lluc Miquel de Jorba i Gerard Lladó d’Argentona. El desenllaç final ha estat a favor de Miquel.
Els altres guanyadors de la segona prova han estat Pol Cabré‐Verdiell de Terrassa en principiants (8‐9 anys), Sergi Segú de Salomó en alevins (10‐11 anys), Domènec Lladó d’Argentona en infantils (12‐13 anys), Eduard Aran de Borgonyà en cadets (14 anys i més), Quim Altés de Canillo (Andorra) en open de nivell blanc, Joan Martín de Granollers en open de nivell blau i finalment Carlos Sazatornil de Matadepera en open de nivell verd. Destacar també la participació de tres esportistes locals, els germans Martí Prat i Jordi Prat en open blanc i en benjamins respectivament i l’infantil Jordi Araque.

Després de Roda de Ter ‐ Masies de Roda la Copa Osona es trasllada a Folgueroles el proper dia 20 de març.