Primera edició de la Marxa Cicloturista “Terra de Volcans”

08/03/2011
Federació

Primera edició de la Marxa Cicloturista “Terra de Volcans”

Aquest proper diumenge, la població d’Amer estrena una nova marxa per gaudir plenament del cicloturisme per les comarques de La Selva, Osona i Garrotxa, i serà la primera marxa oficial del 2011. Les comarques gironines tindran, a partir d’aquest diumenge dia 13, una nova marxa cicloturista organitzada pel Club Ciclista Amer – Hipra, que tindrà el nom de “Terra de Volcans”, com a record als volcans, on es pot veure la seva típica pedra “tosca” negra en molts indrets.
Els organitzadors han dissenyat dos recorreguts a escollir, de 143 i 87 quilòmetres, de gran bellesa i en carreteres tranquil•les de Les Guilleries, per fruir plenament del cicloturisme, amb els encants dels cingles de Collsacabra i la vegetació, amb les immenses perxades de castanyers i fagedes, tot gaudint del ciclisme de lleure des dels cims de Sant Hilari, Cantonigros o La Salut.
Dins les excel•lents prestacions d’organització, la marxa tindrà acompanyament dels Mossos d’Esquadra, diferents avituallaments i controls, ambulància i metge, i, a la arribada, dutxes, un bon esmorzar, un obsequi record de disseny i un sorteig.
Per acabar, direm que és una marxa que recomanem en aquesta seva inauguració i a la que desitgem molt èxit.

Per a més informació: www.bttamer.org

Nota de Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)