La Marxa Terra de Volcans s´ estrena aquest diumenge

10/03/2011
Cicloturisme

La Marxa Terra de Volcans s´ estrena aquest diumenge

Aquest proper diumenge, la població d’Amer estrena una nova marxa per gaudir plenament del cicloturisme per les comarques de La Selva, Osona i Garrotxa, i serà la primera marxa oficial del 2011. Les comarques gironines tindran, a partir d’aquest diumenge dia 13, una nova marxa cicloturista organitzada pel Club Ciclista Amer – Hipra, que tindrà el nom de “Terra de Volcans”, com a record als volcans, on es pot veure la seva típica pedra “tosca” negra en molts indrets.
Els organitzadors han dissenyat dos recorreguts a escollir, de 143 i 87 quilòmetres, de gran bellesa i en carreteres tranquil•les de Les Guilleries, per fruir plenament del cicloturisme, amb els encants dels cingles de Collsacabra i la vegetació, amb les immenses perxades de castanyers i fagedes, tot gaudint del ciclisme de lleure des dels cims de Sant Hilari, Cantonigros o La Salut.
Dins les excel•lents prestacions d’organització, la marxa tindrà acompanyament dels Mossos d’Esquadra, diferents avituallaments i controls, ambulància i metge, i, a la arribada, dutxes, un bon esmorzar, un obsequi record de disseny i un sorteig.

Per a més informació: www.bttamer.org

Nota de Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)