La temporada 2011 comença amb l’Estada del Cicloturisme

10/03/2011
Cicloturisme

La temporada 2011 comença amb l’Estada del Cicloturisme

El darrer cap de setmana de febrer es va realitzar a Salou l’Estada del Cicloturisme Català. Més de 350 persones, entre ciclistes, familiars i acompanyants havien esgotat les places de l’hotel des de vàries setmanes abans de la data.
Les activitats del cap de setmana s’obrien el mateix divendres, dia d’arribada, on després de sopar es va fer la presentació dels productes de dos dels patrocinadors de la Comissió de Cicloturisme per aquest any 2011. Personal de l’empresa suïssa de rodes Edco va presentar les novetats dels seus productes i va atendre les consultes dels cicloturistes reunits. També es van mostrar els models més representatius de les ulleres Noway.
L’endemà es feia el plat fort de l’Estada: una marxa cicloturista que comptava amb dos recorreguts perquè tothom gaudís de la bicicleta. Amb un dia magnífic de temperatura i amb l’acompanyament dels Mossos d’Esquadra, la marxa passava per carreteres tranquiles del Baix Camp fins l’Embassament de Riudecanyes. Entre els pins i les múltiples corbes que rodejaven l’embassament, s’arribava al port d’Escornalbou, la principal dificultat de la jornada abans de l’avituallament. Des d’allà, pràcticament tot era baixada fins tornar a l’hotel on els ciclistes ja tenien el dinar a punt.
Per la tarda es va programar una visita cultural al museu Gaudí Centre de Reus. Uns autocars van portar als assistents des de l’hotel fins el centre de la ciutat on es troba aquest espai interactiu que permet conèixer, utilitzant tots els sentits, l’obra del famós arquitecte català.
La nit i el matí següents van ser de lliure disposició per a tothom. Mentre alguns es van quedar a ballar a l’hotel o veient la televisió, altres es volien llevar d’hora per sortir a passejar per la platja o tornar a agafar la bici.
En general, podem dir que l’Estada va ser, un cop més, un èxit per tots els que van assistir.

Tota la informació del cicloturisme català a www.ciclisme.cat/cicloturisme