Rafa Tibau s´ imposa a la Copa Osona de Folgueroles

21/03/2011
Trial

Rafa Tibau s´ imposa a la Copa Osona de Folgueroles

Aquest diumenge s’ha disputat a Folgueroles la tercera prova de la Copa Osona, arribant amb aquesta a la meitat del certamen osonenc. La prova disputada a l’entorn del bosc de Can Clotet, proper a la urbanització de la Damunt, ha ofert un circuit molt selectiu i força complicat per a totes les categories. Malgrat les pluges dels darrers dies, la humitat no ha estat un problema en gairebé cap de les 10 zones de la prova.
Rafa Tibau de Caldes de Montbui ha estat el guanyador de la prova amb una  penalització de només 3 punts. El segon classificat ha estat Joan Figueras de Barcelona amb 10 punts i el tercer Gerard Aguilar de l’Esquirol amb 15. Aguilar és manté al capdavant de la classificació amb 47 punts. La victòria obtinguda per Rafa Tibau l’ascendeix fins el segon lloc de la classificació a només un punt de l’osonenc,
Joan Figueras és tercer amb 39 punts. Lluc Miquel de Jorba, s’ha imposat de nou a la categoria de benjamins, la més participativa amb 32 inscrits. Miquel ha empatat amb Gerard Lladó ambdós a 0 punts, la rapidesa de Miquel en realitzar les 10 zones en front de Lladó li ha donat la victòria final. El terressenc Pol Cabré‐Verdiell ha estat el vencedor en categoria de principiants; Martí Aran de Borgonyà ho ha estat en alevins; Quim Altés de Canillo (Andorra) ho ha estat en open blanc; Joan Martín de Granollers ho ha estat en open blau; Carlos Sazatornil de Matadepera ho ha estat en open verds.
Borja Conejos de Zarzalejo (Madrid) s’ha imposat en infantils i Sergi LLongueras d’Òrrius ho ha fet en cadets.
Pel que fa a la classificació general després de les tres proves disputades tenim al
capdavant de cada una de les categories a Lluc Miquel en benjamins, Pol Cabré‐Verdiell en principiants, Martí Aran en alevins, Quim Altés en open blanc, Joan Martín en open blau, Carlos Sazatornil en open verd, Borja Conejos en infantils i Oriol Roca en cadets.

Després de Folgueroles la Copa Osona es trasllada a Sant Julià de Vilatorta el proper dia 10 d’abril.