Obert el període d´ inscripció per la Marxa Cicloturista Montsec- Montsec

30/03/2011
Cicloturisme

Obert el període d´ inscripció per la Marxa Cicloturista Montsec- Montsec

La III Marxa Cicloturista Montsec-Montsec, que se celebrarà el dissabte 21 de maig, ja ha obert el procés d’inscripció a tots els participants. Les sol•licituds es poden fer exclusivament on-line per mitjà del portal www.bicinscripcions.cat i es tancaran una setmana abans de la celebració de la marxa. Tota la informació estarà disponible també a la pàgina web www.montsec-montsec.com.
La principal novetat d’aquesta edició és sens dubte la data de la marxa, que s'ha traslladat al 21 de maig, en plena temporada cicloturista estatal, amb la qual cosa es pretén que els participants no hagin de patir la calor de les edicions precedents, com també un augment de la participació i la consolidació d'aquest esdeveniment esportiu a la ciutat de Balaguer.
En l'edició 2011 la marxa tindrà el mateix recorregut que l'any passat, amb dues rutes per triar. De la llarga, amb 150 km i 3.000 m de desnivell, cal destacar l'espectacular Coll d'Ares, a més dels ports de Vilanova, Àger, Montllobar i Fontllonga. Com a novetat, en aquesta edició s’inclourà un recorregut neutralitzat a la sortida passant per Balaguer, perquè tant els participants com els espectadors puguin gaudir de l’espectacle a la capital de la Noguera.
L'organització dóna les gràcies a tots els voluntaris, les institucions i els col•laboradors que faran possible amb la seva ajuda la promoció de la ciutat de Balaguer mitjançant la celebració d'aquest esdeveniment, que ja s'ha fet un lloc en l’àmbit del cicloturisme estatal.

Nota del CC Balaguer