El cicloturisme català té nou blog

01/04/2011
Cicloturisme

El cicloturisme català té nou blog

Un any més, ha començat la temporada de cicloturisme a Catalunya. Des de la Comissió de Cicloturisme de la Federació Catalana continuem amb la nostra tasca de millora del vessant més lúdic del ciclisme a casa nostra.
Com sabeu, durant aquestes darreres temporades, amb l'ajut dels diferents organitzadors i dels nostres patrocinadors, hem portat a terme diverses accions per augmentar el nivell de participació i satisfacció a les marxes catalanes. Uns quants exemples són els següents:
  Creació de una plataforma d'inscripcions via web (www.bicinscripcions.cat).
  Generalització del cronometratge amb xip electrònic.
  Consolidació i homogeneïtzació dels circuits de cicloturisme.
  Creació d'un butlletí periòdic d'informació.
  Impuls a la web de cicloturisme de la FCC.
  Informacions a la premsa especialitzada.
  Organització de cites especials.
  Regals de final de temporada i cerca de patrocinadors.

Però no ens quedem aquí i, per aquest any 2011, tenim els següents objectius:
  Reglament unificat de marxes.
  Impuls a l'adquisició del xip groc de cronometratge de propietat.
  Cerca de nous patrocinadors.
  Nou blog de la Comissió.

Precisament amb aquest missatge us anunciem la creació d'un blog propi a Internet. El volem impulsar com una eina àgil de publicació de notícies i informacions d'interès sobre tot el relacionat amb el món del cicloturisme català. En ell, a més, podreu trobar els calendaris dels circuits,  enllaços a les pàgines web dels organitzadors, reglaments i d'altres utilitats que anirem afegint.
Estem oberts a tots els organitzadors, clubs i federats que ens vulguin fer arribar les seves notícies, opinions i cròniques que siguin d’interès per tothom. Podeu entrar al bloc a l'adreça http://cicloturismecat.wordpress.com. L’enllaç directe està disponible a la pàgina principal de la web de la Federació http://www.ciclisme.cat.
També aprofitem el correu per comentar-vos els canvis que hi ha hagut en quant a l’ús del xip de cronometratge aquest any a les marxes del circuit. Teniu tota la informació en aquesta notícia:
http://cicloturismecat.wordpress.com/2011/02/22/el-cicloturisme-catala-amb-el-xip-groc