Sant Julià de Vilatorta, seu del nou lliurament de la Copa Osona de trial

07/04/2011
Trial

Sant Julià de Vilatorta, seu del nou lliurament de la Copa Osona de trial

El proper diumenge dia 10 d’abril es disputarà a Sant Julià de Vilatorta la quarta prova puntuable de la dotzena edició de la Copa Osona de Trial. Enguany la competició osonenca compta ja amb 173 inscrits. El centre neuràlgia de la prova s’ubicarà en el parc de les Set Fonts i el terreny de joc el trobarem en els camins de pujada que porten fins el casal fortificat de Bellpuig. Un terreny on els participants de la Copa Osona es trobaran amb un circuit amb forts pendents degut a la orografia de la zona. Els elements més destacats seran blocs de pedres combinats amb pujades i baixades de terra i amb arrels que dificultaran a més d’un obtenir l’apreciat zero.
Les inscripcions anticipades es poden realitzar al web www.trialsport.es fins el dilluns abans de la prova. Pel mateix dia de la prova les inscripcions s’obriran a partir de les 08:30 i la sortida es farà a partir de les 9 del matí. En l’apartat esportiu els liderats provisionals a falta de tres proves són per a Gerard Aguilar de L’Esquirol en expert, Oriol Roca de Sant Pere de Vilamajor en cadets, Borja Conejos de Zarzalejo (Madrid) en infantils, Martí Aran de Borgonyà en alevins, Pol Cabré‐ Verdiell de terrassa en principiants, Lluc Miquel de Jorba en benjamins, Quim Altés de Canillo (Andorra) en open blanc, Joan Martín de Granollers open blau i Carlos Sazatronil de Matadepera en open verd.

Com arribar

Des de Girona o Lleida per la C‐25, Eix Transversal (sortida 187) amb sortida a Sant Julià de Vilatorta. Seguir per la BV‐5201.
Des de Barcelona o Ripoll venint per la C‐17 (antiga N‐152) fins a enllaçar amb la C‐25, fins a la sortida de Sant Julià de Vilatorta (sortida 187).
Per arribar a la prova cal travessar el poble i seguir per la BV‐5202 direcció Vilalleons. A uns 300 m cal trencar a la dreta.

L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i El Club Ciclista Calma col∙laboren amb la prova.