Bones prestacions catalanes a la Copa d´ Europa de BMX

26/04/2011
BMX

Bones prestacions catalanes a la Copa d´ Europa de BMX

Aquest cap de setmana s'han celebrat la tercera i quarta proves del Campionat d’Europa de BMX a la localitat francesa de Compiegne Claroix. Un total de quatre pilots catalans van prendre part amb l´ objectiu dels punts pels Jocs Olímpics. Destacar que el madrileny Pablo Galán va entrar a la final signant una sisena posició a la cursa de diumenge molt útil en el seu camí vers Londres.

Per la seva part els catalans van culminar la següent actuació:

- Ian Hiniestrosa i lluis Hiniestrosa, tenien unes eliminatòries molt dures i la pressió ha passat factura. Amb es de 130 participants en cadascuna de les seves categories, finalment no han pogut passar de la primera ronda eliminatòria, tot i que Lluis Hiniestrosa, s'havia posicionat en 3º posició durant la primera part del circuit.
- Sílvia Montes ha fet un gran cap de setmana ja que ha pogut passar la primera ronda i finalment va quedar cinquena a la semifinal i novena a la general final. A la darrera edició de l´ europeu a Noruega no va poder passar la primera ronda i  ara ja ho ha aconseguit. Molt motivada per continuar treballant per la gran cita del campionat a Holanda el proper 10 de juliol.
- Griselda Artigas: desprès de ser tercera a una Copa d’Europa el passat desembre, es confirma la seva confiança en les curses europees. Tot i que va guanyar dues de les tres rondes no va poder passar de la semifinal donat que es va enganxar quan anava tercera a la darrera recta amb una corredora francesa. Finalment fou desena.