El Bike Show BCN 2011 comença a escalfar motors

03/05/2011
Trial

El Bike Show BCN 2011 comença a escalfar motors

Ja va quedant menys perquè l'edició del 2011 del `Bikeshow i la Festa de la Bici i els Patins´ inundi Barcelona amb una fantàstica fira carregada de diversió i espectacle per a tota la família. Els dies 18 i 19 de juny el Parc Fórum de la ciutat comtal, símbol arquitectònic de la nova Barcelona del segle XXI, oferirà un nou lliurament d'aquest gran esdeveniment popular i clar referent internacional de les manifestacions i tendències més avantguardistes del sector, on continuarà prevalent el caràcter actiu i participatiu i on aquest any encara hi haurà més activitats on prendre part, més zones d'exposició i sobretot una major dedicació als patins.
En total seran més de 50.000 metres quadrats destinats al món de la bicicleta i els patins que permetran oferir un ventall de possibilitats espectacular. Gràcies a la col•laboració de les institucions, de les entitats i organismes esportius, així com les marques i empreses que presten el seu suport a aquesta iniciativa, el `Bikeshow i la Festa de la Bici i els Patins´ permetran gaudir d'una zona d'activitats infantils, un espai dedicat a la bici com a mitjà de transport urbà, així com zones per a la pràctica de les modalitats d'estil lliure. Les propostes es completen amb infinitat de circuits vials i d'habilitats destinats a l'oci, l'aprenentatge i el perfeccionament, com un espectacular circuit test de btt on es podran comparar els models de bici de 26” amb les noves de roda gran de 29”.
El programa del cap de setmana estarà a més plagat d'exhibicions així com espectaculars actuacions de grans especialistes de la bicicleta en les modalitats de BMX, Dirt, Trial, BTT. En patins també hi haurà exhibicions de Freestyle inline, Slalom, Longboard, Skate i Scooter, entre altres.

En el següent link http://vimeo.com/22987980?ab podràs veure la presentació del Bike Show BCN 2011.

Més informació a: www.ocisport.net