La selecció catalana de trial s´ ho juga tot a una carta als Campionats d´ Espanya

05/05/2011
Trial

La selecció catalana de trial s´ ho juga tot a una carta als Campionats d´ Espanya

Després de diversos anys disputant-se com un conjunt de diverses proves puntuables, el Campionat d'Espanya de trial 2011 pren un nou format, en una sola data. Amb això s'homogeneïtza amb la resta de disciplines de la RFEC i amb el els Mundials UCI, facilitant la presència de totes les seleccions autonòmiques en l'esdeveniment.
La seu triada per a aquest Nacional serà la localitat de andalusa d'Úbeda (Jaén), concretament el dissabte 7 i el diumenge 8 de maig, al recinte del Parc Nord d'aquesta població, on s'habilitarà un recorregut completament indoor per a totes les categories.
El Campionat es disputarà en dos dies: cadets i júniors competiran el dissabte al migdia (13:30-17:00), mentre que les categories de principiants, alevins i infantils es disputaran durant el matí de diumenge, entre les 9:00 i les 13:30 aproximadament.
El canvi més important serà per als majors de 18 anys, on es crea una categoria absoluta, elit, amb una clasificatòria el dissabte al matí, de la qual estan exclosos els cinc millors de l'últim Nacional, entre les 9:00 i les 12:30.
Ja a la tarda, de 17:00 a 20:00, una espectacular final amb la presència dels deu millors pilots nacionals: els cinc classificats de la prèvia amb els altres cinc que ja ho estaven d'ofici.
Els catalans esperen tenir presència en el podi de totes les categories, com s’ha anat demostrant ens els darrers anys. Dani Comas és el representat amb més opcions a la categoria elit (classificat ja per la final). Gerard Aguilar i Joan Figueras buscaran el pas la final.
Els júniors Eloi Paré i Pol Tarrés esperen repetir l’excel•lent lloc obtingut a la Copa Espanya.
Els esportistes més destacats en les altres categories són Bernat Seuba en cadets, Eduard Aran en infantils, Domènec Lladó en alevins i Alan Rovira en principiants. Tots ells esperen obtenir la millor posició en aquest nacional que els permetria tenir plaça pels propers jocs mundials de la joventut. La prova serà organitzada pel Club Trialbici Fiasco de Granada. 

Tota la informació: http://www.trialbiciandaluz.com