Tona, penúltima parada de la Copa Osona

06/05/2011
Trial

Tona, penúltima parada de la Copa Osona

El proper 15 de maig Tona rebrà la penúltima prova de la dotzena edició de Copa Osona de Trial. La prova tindrà lloc entre el Balneari Codina i el parc de la Font del Ferro. Les inscripcions i la sortida seran en el mateix jardí del Balneari on també hi haurà ubicades unes espectaculars zones de pedres, troncs i travesses. La resta de zones, totes elles de terra, estaran en parc de la Font de Ferro. Els participants hauran de superar cinc zones dues vegades.
Les inscripcions anticipades es poden realitzar al web www.trialsport.es fins el dilluns
abans de la prova. Pel mateix dia de la prova les inscripcions s’obriran a partir de les 08:30 i la sortida es farà a partir de les 9 del matí.
El calderí Rafa Tibau amb 66 punts encapçala la classificació expert, a Tona però no podrà defensar el preuat liderat de la Copa Osona degut a la lesió soferta a la Copa Espanya. Joan Figueras amb 56 punts, Gerard Aguilar amb 47 i Guillem Mauri amb 46 són els candidats pel relleu en el liderat. Quim Altés amb 80 punts, Joan Martín i Carlos Sazatornil ambdós amb 77 punts ocupen també el primer lloc en les categories open de nivell blanc, blau i verd respectivament. A la resta de categories trobem a Lluc Miquel com a primer benjamí, Pol Cabré-Verdiell ho és en principiants, Martí Aran en alevins, Borja Conejos en infantils i Oriol Roca en cadets.

Situació

Per la carretera C-17 (antiga N-152), o des de Lleida i Girona per la C25 (Eix Transversal) enllaçant amb la C-17, direcció Barcelona.
Per arribar al Balneari Codina cal seguir per la carretera BV-5303 direcció Manresa i
trencar a l’esquerra al carrer Camí del Vilar. La Unió Ciclista Tona, el Moto Club Tona, Garden Tona i l’Ajuntament de Tona col·laboren amb la prova.

Fotografia: Joan Figueras