Es presenta la Marxa Cicloturista Montsec-Montsec

06/05/2011
Cicloturisme

Es presenta la Marxa Cicloturista Montsec-Montsec

La tercera edició de la Marxa Cicloturista Montsec-Montsec,  que es celebrarà el proper dissabte 21 de maig a Balaguer, es presenta en un acte oficial a l’Ajuntament de Balaguer, amb la presència del Sr. Alcalde Miquel Aguilà, responsables de l’àrea d’esports de l’Ajuntament, el president del Consell Comarcal de La Noguera Sr. Vicent Font i els organitzadors de la marxa, membres del Club Ciclista Balaguer.
La novetat principal en aquesta edició és la data, que s’avança al maig, en plena temporada de cicloturisme estatal i que s’espera que permeti augmentar la participació en relació a anteriors edicions, que es van cel•lebrar a finals de juny/principis de juliol.
Les inscripcions que van a bon ritme encara estan obertes fins el dia 9 de maig les anticipades i la data límit final per inscriure’s serà el dia 16 de maig. S’espera un augment significatiu del nombre de participants, pel voltant del 50%, així com la procedència dels mateixos, que en anys anteriors tot i que majoritàriament han estat de Catalunya i Aragó, també han sigut provinents de províncies del País Basc i Navarra, Madrid, Toledo o València.
Els organitzadors agraeixen el suport que les institucions, patrocinadors i voluntaris realitzen per dur a terme un esdeveniment esportiu a la ciutat i a la comarca de La Noguera que cada dia es més coneguda per la pràctica del cicloturisme i pel repte esportiu que representa superar les difícils rampes del Coll d’Ares, i que forma part de  l’exigent recorregut de la marxa, de 150 km distància i 3.000 m. de desnivell de la ruta llarga i 125 km i 2.450 m. de desnivell de la ruta curta.
Així mateix, les magnífiques instal•lacions esportives de les que disposa la ciutat i gràcies a la col•laboració del ajuntament, fan que tant els cicloturistes com els acompanyants, gaudeixin dels serveis i les activitats addicionals per als acompanyants, que completin un gran dia per recordar a la nostra ciutat.

Programa

SORTIDA i ARRIBADA al pavelló Inpacsa de Balaguer.
Hora de SORTIDA: A les 8.00 h
RECORREGUTS:
MM150 - Ruta Llarga: 150 Km / 3.000 m. desnivell
MM125 -  Ruta Curta: 125 Km / 2.450 m. desnivell
RECOLLIDA DE DORSALS
Divendres 20 de maig, des de les 18 h fins a les 21 h.
Dissabte 21 de maig, des de les 6h30 a les 7h30
ACTES FINALS
13.30 h - DINAR DE GERMANOR per a tots els participants
16.00 h – ACTE DE CLOENDA I ENTREGA DE TROFEUS