Uns 540 cicloturistes a la Marxa Montsec-Montsec

23/05/2011
Cicloturisme

Uns 540 cicloturistes a la Marxa Montsec-Montsec

La tercera edició de la Marxa Cicloturista Montsec-Montsec,  que s’ha celebrat  aquest  dissabte 21 de maig a Balaguer, i organitzada pels membres del Club Ciclista Balaguer, ha estat un èxit de participació i organització, doncs ha comptat amb una participació de 540 participants d’arreu de Catalunya, Aragó i zones com País Basc, Navarra, València i Sevilla.
Així doncs, l’esdeveniment esportiu a la ciutat de Balaguer es consolida i rep un fort creixement i consolidació com una de les principals marxes de cicloturisme a Catalunya. Així mateix, ha tingut l’orgull de poder tenir entre els participants a la presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme, Carme Mas, així com Sergi Escobar, ciclista professional lleidatà i medallista olímpic.
Així mateix, la procedència dels mateixos, que en anys anteriors tot i que majoritàriament han estat de Catalunya i Aragó, també seran provinents de províncies del País Basc i Navarra, Madrid, Sevilla o València.
Els organitzadors agraeixen el suport que les institucions, patrocinadors, i voluntaris realitzen per dur a terme un esdeveniment esportiu a la ciutat que cada dia es més coneguda per la pràctica del cicloturisme i pel repte esportiu que representa superar el repte de l recorregut de la marxa.