37.000 persones gaudeixen del Bike Show

19/06/2011
Cicloturisme

37.000 persones gaudeixen del Bike Show

Avui diumenge s’ha celebrat la segona jornada del Bike Show. A les 10:00 del matí ha arribat el plat fort del cap de setmana, la Festa de la Bici i dels Patins de Barcelona. Aquesta marxa no competitiva ha reunit a 15.500 persones entre ciclistes i patinadors. L’itinerari, d’uns 8 kilòmetres, ha transcorregut per alguns dels principals carrers de la Ciutat Comtal, amb sortida des del carrer Aragó i arribada al Parc del Fòrum, on s’han reunit amb la resta de persones que s’han apropat al recinte firal. En total han estat 37.000 persones les que han passat pel Bike Show durant el cap de setmana.
L’Alcalde de Barcelona, el senyor Jordi Hereu, el Sr. Pere Alcober, delegat d’Esports i el Sr. Paco Narváez, regidor del Districte de Sant Martí, han estat les autoritats que han donat la sortida oficial a la marxa.
En l’apartat de competicions, acabem de viure l’espectacularitat de les finals de BMX en les categories Expert i Pro, que reunien els 15 millors riders de cada categoria. Els trucs han estat d’altíssima qualitat i les rampes preparades per a l’esdeveniment han estat al nivell dels millors riders. El guanyador en Expert ha estat Karim Mohatar, per davant de Falete i de Farid Saban. En la categoria Pro, el millor rider del cap de setmana ha estat Michael Echeveste, amb en Pol Cerdan en segona posició i en Nil Soler completant el podi.
Però això no ha estat tot. Per primera vegada hem tingut una competició de Roller Derby en terres catalanes. Les noies del Roller Derby Barcelona s’han dividit en dos equips per a poder fer una demostració d’aquest esport sobre patins que conjunta velocitat, reflexos i contacte físic.
L’Albert Balcells, màxim responsable de l’esdeveniment, qualifica el Bike Show de “gran èxit. És una autèntica festa de la ciutat, amb la capacitat de poder reunir persones de totes les edats. Aquest ambient familiar fa d’aquesta una festa única. El Parc del Fòrum és, a més, un regal per als ciutadans que busquen un espai a l’aire lliure per a practicar el seu esport preferit, a tocar del mar”. I amb això donem per finalitzat el Bike Show 2011, amb una valoració molt positiva del global dels dos dies.

Nota d´ Ocisport