Hermida i Rosy Titos, els primers en finalitzar la Tres Nacions

23/06/2011
Cicloturisme

Hermida i Rosy Titos, els primers en finalitzar la Tres Nacions

El Club Poliesportiu Puigcerdà que presideix Toni Sanz la secció de ciclisme, ha organitzat la 32 edició de la Marxa Cicloturista - Ruta Pirinenca de les 3 Nacions que ens aquests anys s'ha convertit com una de les marxes més valorades i estimades com queda palès amb els seus 550 participants que van poder viure un intens i divertit matí de cicloturisme amb un sol radiant i no amb el patiment de la neu del 2010.
El recorregut va ser el clàssic de 140 km amb molts al•licients de la natura com va ser el pas per diferents poblets  " de pessebre" i encants de la Cerdanya i el pas per Andorra i França que d'aquí ve el nom de les 3 Nacions, i un dels plats forts pels " canyeros" són els diferents ports amb algun del Tour i tot com el port d'Envalira a 2407 mts d'altitud, també el Pas de la  Casa 2091 mts o el Col de Puymorens 1915 mts.
També ens plau informar de l'acte que es va organitzar a la sortida amb la participació de l'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, el Club Poliesportiu i la Federació Catalana de Ciclisme per retre homenatge molt merescut a Joan Carbonell que ens va deixar l'abril passat, i era conegut com el rellotger, era una persona molt estimada i serà molt recordada tant per la seva qualitat humana com per la seva tasca en el món del ciclisme a la Cerdanya en que va presidir el Club Poliesportiu i també va crear aquesta marxa. I el seu treball i dedicació va ser reconegut amb la medalla de l'Esport de la Generalitat. En l'homenatge i van assistir la família amb la Mª Rosa que era la seva esposa.

Per més informació: wwww.puigcerdà.cat