Bernat Seuba guanya a Òrrius la quarta màniga de la Copa Catalana de Trial

04/10/2011
Trial

Bernat Seuba guanya a Òrrius la quarta màniga de la Copa Catalana de Trial

La quarta prova de la Copa Catalana de Trial ‘11 X‐UP Energy s’ha disputat aquest diumenge en el petit municipi d’Òrrius situat a la comarca del Maresme. La prova maresmenca, habitual ja de Copa Catalana de Trial ‘11 X‐UP Energy, ha ofert als seus participant un traçat mixt molt complert. Per una banda els participants s’han trobat amb zones de rocs i troncs ubicades a l’escola de Trial d’Òrrius i per altre amb zones naturals en el bosc del Rocà. Berant Seuba d’Òdena ha estat el guanyador de la prova amb una puntuació de 18 punts. Malgrat la millor puntuació ha estat obtinguda per a Joan Figueras amb 7 punts a la primera volta i 10 a la segona, una penalització per temps de 3,2 punts l’ha relegat fins el segon lloc. Figueras conserva el liderat de la Copa Catalana de Trial ‘11 X‐UP Energy amb 65 punts seguit de Pol Tarrés amb 55 (quart a Òrrius) i de Bernat Seuba, que amb aquesta victòria li ha permès pujar fins el tercer lloc a la general. Eloi Paré ha ocupat el tercer graó del podi amb 22 punts més una penalització per temps de 5,2 punts. Paré és quart a la general amb 49 punts.
Les dues proves que resten per finalitzar prometen ser molt disputades entre la segona, la tercera i la quarta posició. Albert Puigrefagut de Calldetenes en nivell blanc, Marc Mateo de Piera en nivell blau i Adrià Torralba de Blanes en nivell verd han estat els guanyadors en les respectives categories open. Marçal Trallero, Marc Mateo i Adrià Torralba encapçalen les respectives classificacions generals Oriol Roca de St. Pere de Vilamajor, Joan Torres de Rellinars i Jaume Sala de St. Joan de Vilatorrada han ocupat el podi cadet amb 10, 11 i 30 punts respectivament. Roca encapçala còmodament la general amb 77 punts. Martí Yélamos de St. Antoni de Vilamajor ha estat el millor benjamí amb només 3 punts. Genis la Haba de Borgonyà ha estat segon amb 11 punts i tercer Martí Esquerda de Vacarisses amb 12. Yélamos és primer amb 66 punts seguir a només un punt per la Haba. El principiant Bernat Prat de St. Celoni es consolida al capdavant de la classificació (80 punts) amb una nova victòria amb 19 punts. L’han acompanyat al podi Max Serra d’Alella amb 22 i Marí Vayreda d’Olot amb 23. Un Ferran Sánchez molt regular amb 5 punts a cada volta s’ha imposat en principiants. Martí Aran de
Borgonyà i Gerard Trueba d’Abrera empatats amb 14 punts han ocupat la segona i la tercera posición respectivament. Un zero de més a beneficiat a Aran. Trueba és el primer classificat aleví amb 68 punts. El rodenc Jordi Araque amb només 3 punts ha guanyat de nou en infantils. L’han acompanyat al podi Domènec Lladó d’Argentona amb 18,6 punts i Marc Seuba d’Òdena amb 26,6. Amb 77 punts Araque ocupa el primer lloc de la general.

La penúltima prova de la Copa Catalana de Trial ‘11 X‐UP Energy serà el proper 23 d’octubre a les instal∙lacions de l’ATHC de Terrassa.

Fotografia: Bernat Seuba