La junta directiva dimiteix i es convoquen eleccions anticipades a la presidència de la FCC

09/10/2011
Federació

La junta directiva dimiteix i es convoquen eleccions anticipades a la presidència de la FCC

La Junta directiva de la FCC (Federació Catalana de Ciclisme) reunida el dia 5 d'octubre de 2011, a la seva social del Velòdrom d'Horta de Barcelona, acorda per unanimitat convocar eleccions anticipades, amb la confiança de que la Sra. Carme Mas es tornarà a presentar a la reelecció. Les eleccions s'anticipen per posar fi a l'estat de crispació que envolta el ciclisme català i en benefici dels nostres esportistes i clubs  que no es veuran perjudicats per una temporada alterada per circumstàncies extraesportives que afecten negativament la imatge del ciclisme català, i més tenint en compte que l'any 2012 és any olímpic. La convocatòria anticipada d'eleccions permetrà afrontar la nova temporada 2012 amb total normalitat  al tenir una junta directiva ja elegida el mes de desembre.
En aquest mateix acte presenten la seva dimissió de forma irrevocable:  la Sra. Carme Mas, el Srs. Jaume Rovira, Andrés Tigero, Josep Mª García Planas, JC Blázquez, Sra. Roser Casas, Carles Ferrer i Melcior Mauri (comunicades in situ per telèfon, respectivament,  al Srs. Blàzquez i Carbonell)
La resta de la Junta quedarà en funcions, d'acord amb el previst al Decret 58/2010 d'entitats esportives de Catalunya,  amb l'objecte de transitar el pas cap el procés electoral i vetllar pel normal funcionament administratiu i econòmic de la FCC durant aquest període transitori.
La dimissió de la Sra. Presidenta, al haver de signar aquest dissabte un conveni amb el Canal Olímpic per la creació d'una infraestructura ciclista, tindrà efectes a partir del proper dia 9 d'octubre 2011.