Terrassa acull diumenge la penúltima cursa de la Copa Catalana de Trial

20/10/2011
Trial

Terrassa acull diumenge la penúltima cursa de la Copa Catalana de Trial

El proper diumenge dia 23 d’octubre es disputarà a les instal•lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club (ATHC) la penúltima prova de la Copa Catalana de Trial ‘11 X-UP Energy.
La prova tindrà lloc en el circuit permanent Toyota de que disposa les instal•lacions en un recorregut mixt amb zones naturals i artificials on els participants hauran de superar cinc zones a dues voltes amb un temps de tres hores.
En aquesta penúltima prova es podran conèixer, possiblement, els primers guanyadors de l’edició 2011 en algunes de les categories gràcies a la bona trajectòria que han tingut durant tot el certamen. Alguns d’ells acumulen 80 punts corresponents a quatre primers llocs obtinguts a les proves disputades a Sta. Maria de Corcó (CabrerèsBTT), a St. Julià de Lòria (Naturlandia), a Setcases (Vallter2000) i a Òrrius (Maresme).
Al capdavant de la classificació de la Copa Catalana de Trial ‘11 X-UP Energy hi tenim a Joan Figueras de Barcelona amb un total de 65 punts. El maresmenc Pol Tarrés amb 55 és segon i Bernat Seuba d’Òdena 52 és tercer.
La prova començarà a partir de les 9h amb la obertura d’inscripcions mitja hora abans. Les inscripcions anticipades es podran formalitzar fins el dilluns abans de la prova al web www.trialsport.es.
El cadet Oriol Roca de Sant Pere de Vilamajor és líder amb 77 punts per davant de Joan Torres de Rellinars amb 59 i d’Eduard Aran de Borgonyà amb 54. Provablement Torres no podrà defensar la segona posició degut a una lesió al braç.
Marçal Trallero de Barcelona, Marc Mateo de Piera i Adrià Torralba de Blanes encapçalen les categories open en els nivells de blanc, blau i verd respectivament.
Martí Yélamos (66) de Sant Antoni de Vilamajor amb només un punt de diferència respecte Genís la Haba (65) de Borgonyà encapçala la classificació benjamí. Més distanciat i en la tercera posició trobem a Gerard Lladó d’Argentona amb 46 punts.
Bernat Prat de Sant Celoni amb quatre de quatre proves guanyades ho té tot de cara per finalitzar primer a la general final amb un total de 80 punts acumulats. El segon classificat és Max Serra d’Alella amb 62 i el tercer Martí Riera de Vic amb 50.
Gerard Trueba d’Abrera amb 68 punts ocupa provisionalment la primera posició seguit de Martí Aran de Borgonyà amb 64 punts i de Ferran Sánchez de Mataró amb 61 punts.
L’infantil Jordi Araque de Roda de Ter està al capdavant de la classificació amb 77 punts. Domènec Lladó d’Argentona i Ferran Serra de Cardedeu es troben en la segon i la tercer posició respectivament amb 71 i 54 punts.

Fotografia: Jordi Araque